Balage11 Creative Commons License 2024.02.09 0 0 2964

Visszamennék ahhoz a strandos történethez még. Annyira előttem van, pedig nem most volt már. Brutál élmény volt, de jó értelemben. Képzeljétek el, amikor ilyet átéltek teljesen spontán, minden előzmény nélkül. Még nagyon fiatal voltam, váratlanul ért ez az egész és addig nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen érdekes lesz a számomra. Szóval az a része előttem van tisztán, ahogy a srác kiült a medence szélére és folyt le a testén a víz. Kifejezetten vékonyabb, sportos alkatú volt. Most így utólag talán emiatt is válhatott bejövőssé a dolog. Szóval ahogy oda kiült, felhúzta az egyik lábát, hogy rohadt nagyot tudjon fingani és jól lehessen látni ahogy fröcsköl a víz tőle. A legjobb szögből és közelről láttam hallottam ezt az egészet. Lehetett volna undorító is, lehet hogy valakinek az volt azok közül akik ott voltak. Nekem viszont ez akkor és ott ugyanolyan gátlástalan dolog volt, mint ha kb. szexelt volna ott mindenki előtt a csajjal. Azt hiszem az ilyen spontán megélt dolgok alakítják ki hogy mi az ami bejön, amit izgatónak találok.

A dolognak volt később folytatása. Néhány éve volt egy lakótársam. Sokáig egyáltalán nem hallottam fingani, annyira nem hogy nagyon 😄

Aztán egyszer csak elkezdett akkora recsegőseket fingani hogy a ház visszhangzott tőle. Mondanom sem kell, nagyon érdekes volt a szitu. Egy alkalommal megjegyeztem a dolgot és mondtam neki, hogy engem nem zavar 😁 nyomja nyugodtan. Aztán amikor észrevette, hogy nekem ez bejön, akkor még jobban adta magát. Ezt követte néhány történet, ami már pikáns ahhoz hogy itt leírjam. Kettőnk közt ez a dolog csak egyoldalú volt. Kár, mert én is adtam volna magam a dologban.

 

Előzmény: BM24 (2960)