Csimpolya Creative Commons License 2024.02.06 0 0 4138

Tegnap rászántam magam a könyvespolcom rendezésre, ami azzal a veszéllyel jár, hogy egyikbe-másikba belelapozok. Ez történet egy kis kötettel, aminek a címe Vendégek a világűrből? A Bukaresten 1975-ben adták ki, magyar nyelvű. az Előre kiskönyvtár 14. füzete. Nos, a 144-ik oldaltól kezdve pár lapon át élőlényekkel való találkozásról ír. Persze, nem Romániában. Ilyen volt például egy 1967 januári eset Floridában, ahol néhány fiatal alighanem a bűzös majommal találkozott, és gyorsan elhajtott. A „zöld színű csimpánznak” leírt lény a kocsijuk tetejére ugrott. Nem sokkal előtte a Hudson melletti rendőrség több bejelentést kapott szörnyekről. Magasak, zöldszőrűek és büdösek.

1966 júliusában valami szörnyet láttak Penssylvania államban. Később augusztusban is látták, a leírás alapján 180 centis és dohos szagot áraszt. Mindegyiket egy vélelmezett UFO-leszállás helyén látták.

Egy kontinenssel arrébb, Angliában valaki nagyméretű állati lábnyomokat talált. A felfedezőjük követte a nyomokat, de azok eltűntek. A lábnyoma alapján valami macskafélénék tippelték.

A felsoroltak a 144-ik lapon kezdődnek, és vagy tz lapon folytatódnak.

Lenne még több is, de nagyjából ilyenek. Ezek alapján kérem, hogy ezt a könyvet is vegyük be a virtuális könyvtárunkba.