ptorpedo Creative Commons License 2024.02.05 0 9 119

Én nagyon kedvelem az anyósom. Igazán rendes. Mindíg támogat, sokat beszélgetünk. És szó ami szó, dőgős, kívánatos nő. Ezért is volt számomra kellemetlen, amikor a náluk tartott szilveszteri bulin hajnalban a garázsban megláttam, hogy egy fiatal ismerősünkel kefél az autójukban. Zavartan néztünk egymásra. Én gyorsan felkaptam egy tálca sört, és visszaléptem a házba. A mai napig nem beszéltünk róla, de úgy alakult, hogy ebéd után én vittem haza.

Persze felhozta a dolgot. Mondtam neki, hogy lakat lesz a számon. Elmondta hogy a korral semmit sem csökken a szexuális vágya de az aposóm már nem a régi. Így pótollnia kell a hiányt. Mondtam neki megértem. És elszóltam magam, hogy nálunk sincs minden rendben. Ezen nagyon csodálkozott. El is hiszem, mert egyikünk sem dicsekedett el neki, hogy a lánya félrekúr. Ahogy megtudta nagyon ideges lett. De mondtam neki ne mondja el, hogy megtudta. Kérdezte, hogy én is félrelépek e. Neem, hazudtam neki ártatlanul. Ekkor már az motoszkált az agyamban, hogyan tudnám elkapni. Játszottam neki a megtört férjet. Szegény pedig teljesen bevette. Mindig is jó lelke volt. Panaszkodtam milyen rég szexeltem és nem tudom meddig bírom így. Teljesen együtt érzett velem. Ekkor mondtam neki, keserédes nevetéssel: - Egyszer rád gondolva masztiztam. Néztem ahogy meglepődik. Megálltam a kocsival egy erdei behajtón. Feltettem mindent egy lapra. - Nem lenne kedved kiverni? Szükségem van már ennyi idő után, hogy egy nő nyúljon hozzá.

Csak nézett, én pedig megfogtam a kezét és a nadrágomra húztam. Símogatni kezdett. Kigomboltam a farmerem, ő pedig elkezdte kiverni a farkam. Hatalmasakat sóhajtottam ahogy finoman verte. Nem kellett sok idő, pár perc múlva bőséges áldás tört ki belőlem. Tiszta sperma lett a pólóm. Szerencsére mindíg van tartalék cucc a kocsiban. Amint rendbe szedtem magam, hazavittem. Nem beszéltünk a történtekről. Csak megköszöntem amikor kiszállt.