GSzarkaTAT3 Creative Commons License 2024.02.02 0 0 37686

Azért - amint írtam, elsőbálozók leszünk - motoszkál bennem olyan dolog, hogy ha saját magam szervezem, akkor először muszáj megvennem a repjegyet, ez tuti. Tegyük fel, ez megvan.

A gond ott van, ha a kinézett szállás akkor pont nem elérhető. Pár levelet, inquiry-t írtam, ajánlatot kértem hotelektől, nem válaszolt 1 sem... Ha nem elérhető, akkor megint fel kell túrni a netet, valami árban hasonló helyért, ahol van is, hely, mert a repjegy vissza nem térítendő (na, viszont ez 6 főre ~ 2 M - ezt nem szívesen buknám el, ami meg visszatéríthető, az sokkal drágább, jól ki van ez találva), mert ha 4****-os a kinézett hely, nyilván lejjebb nem adom, de 5*****-os meg megint nem játszik.

Ha van szállás, akkor még mindig kell repjegyet is foglalni a belső járatra, aminél megint lehet olyan, hogy nincs hely aznapra...akkor B terv kell...

És igen, ezt kb. 2 hónappal az indulás előtt - munka mellett - nem akarom eljátszani, elég volt a sok-sok óra eddig is, annyit nekem nem ér.

Na itt úgy vagyok, hogy 1-2 utazási iroda marzsát szívesen kifizetem, nincs ezzel gond, de akkor cserébe szervezzenek meg mindent.

Előzmény: Ka Pál (37681)