SenkiSemmi Creative Commons License 2024.01.17 -2 6 56933

Miért ne lehetne kritizálni, észrevételt megfogalmazni, vagy véleményt nyilvánítani? Ez egy nyilvános felület (még mindig), így a képek megosztása magával hozza azt is, hogy az emberek megfogalmazzák, nekik mit közvetítenek a képek.

Hogy milyen egy jó kép? Ez egy jó kérdés, mert függ attól is, ki és milyen szempontok alapján értékel egy-egy képet. Viszont az igazán jó képek egyszerűek, letisztultak, minden felesleges, zavaró dologtól mentesek, a témát, a mondanivalót emelik ki, azt állítják a figyelem középpontjába. Önmagában a témától semmilyen kép nem lesz jó, érdekes, vagy izgalmas.

Az erotika nem pusztán a meztelenségről szól, hiszen minden ember más és más, másként éli meg a szexualitását, a szexhez való viszonyát, ami rengeteg árnyalatot jelent. Nem lehet kijelenteni, hogy csupán egyetlen elképzelés, vagy megvalósítás a helyes, vagy az elfogadható.

Az itt látható képek az én meglátásom szerint csupán tárgyként jelenítik meg a nőket, ami bennem visszatetszést kelt. A képeknek nincs hangulata, tartalma, mondanivalója. Minden kép egyben tükrözi a képet készítő ember személyiségét is.

Senki nem kötelezhető arra, hogy az általa készített képeket megossza egy olyan felületen, ami az ő megítélése szerint nem megfelelő a számára. Mindenkinek joga van eldöntenie, hol osztja meg a képeit, melyik az a felület, ami szerinte a legjobb megjelenést biztosítja a képeinek.