CrofTT-2024 Creative Commons License 2024.01.10 0 0 7524

köszönöm, Barátocska :).


Nem ismerem a hagyományos álomjóga lépéseit, 18 évvel ezelőtt itt még nem volt szó álomjógáról :).
Viszont,
egy kis kreativitással testre szabható a dreamingsheep 🐏, erről bővebben a https://dreamingsheep.net/blog/the-brainstorming és a https://dreamingsheep.net/blog/use-case-one-custom-drawing oldalakon olvashatsz. A lényeg, hogy bármi, ami hiányzik, megoldható saját szimbólumokon keresztül. Konkrétan így dokumentálnám az 'eseted':

  • esti és reggeli meditáció - az álom (ami valójában csak egy bejegyzés) részleteinél kiválasztható a 'reggel/d.u./este/éjjel' és a 'meditáció' típus.
  • mantrák és vizualizációk - ezekre készítenék saját szimbólumot, amiket hozzárendelnék a releváns bejegyzésekhez (akár csatolt rajzokkal is).
  • megtörtént/nem történt - erre az 'intuition/precognition' beépített szimbólumot használnám (pl. amikor rájövök, hogy egy álom megtörtént a valóságban, visszakeresem és hozzárendelem az 'intuition/precognition' szimbólumot).
  • erős/gyenge - erre a 'blurry/n/a/clear' kapcsolót használnám.
  • nincs tere a sikertelenségnek - egy bejegyzés nem feltétlenül álmot jelent, használható a napi események naplózásához is, így dokumentálható például a sikertelenség is.

:)

Long time no sleep?

https://dreamingsheep.net/

🐏

Előzmény: Barátocska :) (7523)