Tacsigazda Creative Commons License 2024.01.07 0 1 405

Átverés. Komolyan azt gondolod, hogy amikor egy baba 500-800 ezer Ft akkor kapsz bárhol is ennyiért? Én próbából rendeltem egy a videókon és a képeken nagyon profi módon bemutatott maszturbátort, ami akkumlátoros, motoros, fűt, stb rengeteg funkcióval. Máshol egy ilyen gép 100-150 ezer Ft ott 20 ezerért ajánlották. Megérkezett egy sima kézi nem motoros ráadásul kb. mikropéniszre való maszturbátor. Köze nem volt ahhoz amit rendeltem. Reklamálásra nincs lehetőség, nem tuidod elérni őket.

Ne dőljetek be ilyen szánalmas átveréséknek. A facen lévő hírdetések 90%-a ugyanígy működik.

A termék szuper, a bemutató videóban remekül néz ki és nagyon profi és most csak most csak Neked az átlagos ár tizedéért megkapod. Aztán egész mást kapsz mint ami a videóban szerepel.

 

A másik kedvencem a raklapon visszamaradt termék, vagy megleéptés csomag csak 700 Ft-ért. Röhej. De ezt már biztos imsmeritek, hiszen tele volt a net ezzel a típusú átveréssel.

 

A lényeg hogy ha minőségi terméket akarsz annak meg kell fizetni az árát. persze érdemes körülnézni a neten és tájékozódni vásárlás előtt, de tized áron sehol nem fogsz megfelelő terméket kapni, csak átverést.