Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.12.21 0 1 305

remek kérdés: 

 

 

1. A NagyZuty fekete Lyuk temetőből 1 db van olyan értelemben mint ahogyan a Tejútrendszer galaxisból is csak 1 db van . Tehát A NagyZuty -ból ugyan 1 db van, de a fekete lyuk temetőkből több-sok darab van . 

 

 

2. A fekete lyuk temető és a fekete lyuk fizikája eltér egymástól: 

Amikor 1 nagy fekete lyukat megközelít 1 kis fekete lyuk, akkor a kis fekete lyuk egyre gyorsulva nekiütközik a nagy fekete lyuknak, értsd áthalad az esemény-horizontján . Ellenben a fekete lyuk temető egy olyan halmaza a fekete lyukaknak, ahol az egyik fekete lyuk a másik fekete lyukhoz csak egyre lassulva tud közeledni .

 

Ennek a furcsaságnak az az oka, hogy vannak a szuper-komplex számaim szerint működő csillagászati térségek - értsd https://hu.wikipedia.org/wiki/Multiverzum térségek - amikhez más-más szuper-komplex beállítások tartozhatnak . Ezek a szuper-komplexeim pedig beépülnek a Newton és az Einstein képletekbe, ami által: ha a szuper-komplexeim közül épen nem az 1 -es reál számot kapták e térségek, akkor elképesztően de kiszámolhatóan viselkednek ott a fizikai objektumok köztük a fekete lyukak is .

 

 

3. Ez a NagyZuty obszerválható is: 

Tudni illik a mikrohullámú háttérsugárzás szinte abszulút homogén . Vegyük például egy szobát amit szórt fény világít be: ha ebbe a szobába - a szoba közepére - elhelyezünk egy nagyobb üveggolyót - mondjuk 1 métereset - akkor ugyan hiába nem látjuk ezt az üveggolyót, mégis megváltoztatja e szoba szórt fényének homogenitását . Épen erről a megváltozott de az okozóját nem látható mikrohullámú háttérsugárzás anomália a közvetett bizonyítéka a NagyZutyra . Mivel ilyen van, és meglehettősen nagy hideg folt ezért maga a NagyZuty is nagy méretű lehet . 

 

 

4. Újabban bizonytalan vagyok abban, hogy ez a hideg folt egy belső ősrobbanás eredetű vagy a külső NagyZuty forrás-e az oka . 

 

 

 

 

 

Előzmény: őszszakál (304)