Káun Creative Commons License 2023.12.13 0 0 1781

Cső.Rrdekes hogy csak helyközi, távolsagi buszokat teszel ide..

 Én is tarjáni vagyok, de már nem foglalkozok vele.A megyében vannak jobb helyek, de Tarján a maga negativizmusával, elbaszott hangulatával, szegénységével, a fiatalok számára különösen élhetetlen lett a város.Ezt 2005-ben , lassan 20 ébe írtátok ez ma így van.Az önkormányzat nem foglalkozik a komolyabb problémakkal érdemben, ezáltal nem nagyon haladnak azok a dolgok.Barmelyik polgármester vezeti a várost, így van.Itt mindegy ki a polgármester ugyanazt csinálja(semmit: d.)szóval nem nagyon látok pozitivitasra utaló jeleket.Ezzel biztos nem vagyok egyedül, ezt írtatok is.

Meg ami érdekes, hogy a minisztelnök-bar nem fideszes városban élünk-nem.latogat el hozzánk ,ilyenkor félre tehetné azt hogy nem azonos a szín, a miniszterelnök egész ország miniszterelnöke.6 éve járt nálunk , azóta nem.(vagy nem tudom)

Sajnos lecsúszott emberekkel szintén dunát rekeszthetnénk.Turisztikai fejlesztés se akad a városban, részben az ilyen emberek miatt.

A táj mesés, de az nem teremt munkahelyet, amiből egyre kevesebb van a városban.Rn se tudtam elhelyezkedni évek óta.Nem dolgoztam még.Van végzettségem, de eddig nem dikerült vele befutnom.(bár idén szereztem).a munkaügyi központ nem adott munkát. Amúgy Szamitógépes végzettségem van.Max még az  ipari parkba mehetnék, azt tartom a legnormalisabb munkahelynek a városban, ahová lenne esélyem menni...xd.de a koreai bumchun cég nem jelzett vissza.

Biztosan sokan vannak akik nem dolgoztak soha.Vagy rövid ideig.

Én a covidban örültem hogy kell munkahelyre járnom, de most mar lehetne 

Otthoni munka is szóba jöhetne, a számítógépes.

Nem tervezem elhagyni a várost, de helyi szinten nem foglalkozok vele már.A megye több pontján jobban lehet élni mint itt.Pedig ez a megyeszékhely.Ez kevés megyében van így.

Ez unikális megye.

 

 

Előzmény: RIKA424 (56)