casati20124 Creative Commons License 2023.11.15 -1 1 7458

igen, receptet már találtam, de a pandan paste (pandanusz levélből paszta) nincs itthon (elvileg van, de épp nem volt nekik), ez adja a különlegesebb édes ízt, és ebből van zöldre színezett paszta is.  Kint is kerestünk piacon is pandan pasztát, igaz, csak az az utolsó napon, nem jártunk sikerrel. Még pár ázsiaiban megnézem itthon, aztán ha nincs, akkor kimarad belőle és marad az ételfesték:-) És a kókusz is az ázisaiból kellene, a fagyasztott, mert a sima zacskós kókuszreszelék az kismiska.

 

Egyébként satet es nasi gorenget szoktunk itthon is gyakran csinálni, de jó volt az autentikus környezetben kajálni egyet:-) A szomszéd asztalnál Surabaya-i pár vacsorázott éppen:-)

Előzmény: W.L. (7457)