55judit Creative Commons License 2023.10.07 0 0 45765

Szia Micimaca!

 

Nagyon örülök hogy jó hírekkel jöttél!

Nálam minden a régi, csak én vagyok egyre régebbi. :) Továbbra is maradt a rettegés, ezért kutakodok mit lehet jobbá tenni, hogyan tartsam legalább ezen a szinten az egészségemet mennél kevesebb költségből.

 

Nálam az augusztusi csontritkulás mérés sok csontvesztést mutatott. Tudtam hogy ez lesz, tavaly 2x-is kaptam szteroidos kezelést 2 szemműtét miatt. Ez erősen bontja a csontokat. De vissza feljavítom kollagénnel mint ez előtt is. Írtak ki biszfoszfonátot, természetesen nem szedem be.

Az a pofátlanság leg teteje, hogy annak ellenére hogy a csontozatunk 80% kollagén, orvos ezt sosem pótoltatja. Fogyasztani kell mellé rengeteg ásványianyagot is természetes formában, de erre is nekünk kell gondolni. Most természetes multivitaminként és ásványianyag pótlás gyanánt nyers virágport eszek és próbálok minél több zöldséget enni. Nem könnyű mert nagyon drága az is.

 

A Lyme miatt de más okból is felkeltette az érdeklődésemet az olajfalevél préslé. Amit terápiás céllal ajánlanak, az beválhat megelőzés gyanánt is. A novemberi visszamenőleges nyugdíjkiegészítésem kifutna 3 havi adagot. Télire megveszem, mert gondolom ha kihúzom a telet egészségesen, nem romlik az immunrendszerem működése, és talán nyugton marad ez a dög Lyme is.

 

A Lyme miatt nagyon vágytam az infra szaunára, de sajnos esélytelen hogy megvegyem és fiam szerint az elavult  hálózatom se bírná el.

Te használod rendszeresen? Milyen tapasztalataid vannak vele?

 

Minden jót kívánok neked szeretettel, és várom hogy írjál kicsit többet! :)

Előzmény: micimaca222 (45764)