karsiati Creative Commons License 2023.09.16 0 10 171

Az igazság az, hogy nagyon meglepnek az ilyen mondatok, hogy "A farkunk egymásnak nyomódott, éreztem, hogy keményedik." főleg az után, hogy előtte már gatyára vetkőztek.

Nem hiszem, hogy csak én működök másként, vagy lehet mégis, adott esetben én már akkor kemény vagyok, lennék amikor elindulok otthonról, mert tudom, hogy valami kalandban lehet részem.

Majdnem pont így történt az első alkalommal is.

Elsőéves egyetemista voltam, és letévedtem egy nyilvános wcbe. Céllal persze, pisilnem kellett. 

Nem ilyen piszoáros, hanem falrapisilős volt a hely, és fel se tünt annyira, hogy egy srác is ott pisil. 

Óvatosan persze, felé sandítottam és kisebb áramütés ért mikor észrevettem, hogy a farka keményen meredezik.

Rám mosoléygott, én meg megrémültem.

Gyorsan elfordította a fejem, fél perc alatt befejeztem a dolgom és menekülktem kifelé.

Annyira megijedtem, hogy szinte rohantam a villamos megállóhoz, ahova rövid idő mulva befutott a villamos,és feugrottam.

Alig nyugodtam meg, mikor észrevettem, hogy nem csak én lehettem fürge, a srác a wc-ből is elérte a járművet és a másik peronró rámmosolygott. Jött felém.

Nem tudtam mit tegyek, menekülni nem tudtam botrányt okozni nem akartam, bár csak néhány ember utazott velünk.

Helyes fiú volt, és egyáltalán nem szemtelen, viszonylag közel hozzám megkapaszkodott és azt mondta

-Hirtelen elfutottál.

Kínosan mosolyogtam. Látta, érezte bizonytalanságomat, de meg is nyugodhatott, hogy nem ordítottam le a fejét,

- Megijedtél a látványtól?

- Hát meglepett. Nyögtem ki szinte suttogó rekedt hangon.

- Nincs ebben semmi, egyszerűen felállta  a farkam és én szeretem az érzést. Ilyenkor hagyom és nem baj ha más is látja.

- Nekem meglepő volt.

- Ne hülyéskedj már, neked is biztosan merevedésed lesz ha valami izgató dologra gondolsz.

- Hát, lesz az biztos...

Szó szót követett, kicsit feloldódtam, mikor a srác azt mondta:

- Le kell szállnom, itt lakom a környéken, nincs kedved feljönni hozzánk? Most egyedül vagyok, folytathatjuk a dumálást.

Nem tudom honnan vettem a bátorságot, mért éreztem bizalmat, de követtem. Viszonlag új lakótelepi ház lépcsőházába léptünk és lifttel mentünk a negyedikre.

Az egyok ajtóba illesztette a kulcsot és beléptünk. tiszta, rendes előszoba, onnan a nappaliba,

-Ülj le, hozok valamit inni, ha jó a sör, akkor bontok egy üveggel.

Bár nem a kedvencem, de ijedtemben, zavaromban, tehetetlenségemben bólintottam. Leültem egy kanapéra és akkor döbbentem rá milyen szituációba keveredtem. és ez ha akartam, ha nem felizgatott. De annyira, hogy mire a velem kb egykorúnak tűnő fiú visszatért, már kökemény volt a farkam.

Pedig esküszöm nem akartam, amennyire tudtam lepleztem is. Kiöntötte a sört, emeltük a poharat és leült a kanapéra ő is. Témyleg kínos volt a csend egy percig, vagy csak én éreztem annak, és szivem szerint menekültem volna, de nem tudtam hogyan és milyen indokkal menjek el. Belekortyoltam a sörbe, szarul esett, hogy csinálja valamit vissza tettem az asztalra, a srác nagyot húzott a poharából felállt, a poharát ő is a kisasztalra tette, és visszadöccent a knapéra, nagyon, nagyon közel hozzám.

És megint hallgattunk egy percet.

Megérezte, hogy kezdeményeznie kell, ha előre akar jutni, vagy lehet észrevette a dudort a nadrágomon, mert se szó se beszéd szájoncsókolt.

Én lepőrtem meg a legjobban, hogy visszacsókolom. Korábbi ábrándozásaim során, csak más kemény farkának a látványáig jutottam legfeljebb közösen hokiztunk, amit később a valóságban is megtettünk a barátommal, és gondolatban mindig megállapítottam, el nem tudnám képzelni, hogy bárki pasival együtt lakjak, a középiskolás hokizós kalandom a barátommal miután leérettségiztün magától megszünt, de mindig azt gondoltam, hogy egy sráccal biztosan nem fogok csókolózni.  

 

Ez, most jól esett.

A keze a combomon, egyre közelebb került a farkamhoz, szörnyen erotikus, kívánatos volt minden ami történt és történni fog, megadtam magam és felbátorodtam. rámarkolta a betonkemény farokra és élveztem, hogy ő is ugyanolyan izgatott mint én.

Fel kellett állnunk, hogy levetköztessük egymást és nem sok időnek kellett eltelni, meztelenül csókolóztunk tovább. 

- Gyere, menjünk zuhanyozni! És a zuhany ránspriccelő vízsugara alatt csókolóztunk vadul.

A farka az én betonrudamhoz simul, a hasunk összeért, a szája egyre lejjebb csüszott, lassak a mellkasomom araszolva a köldökömig, és egysre lejjebb, az álla a farkam végéhez feszült, a szája eltávolodott a hasamtól, és a nyelve a fékem érintette.

Szinte megvadultam a lappangó, előtörni akaró  kéjtől mikor az ajkai szorosan körbefogták a makkom és a szerszámom elsűlyedt a meleg szájába.

Hangosan kapkodtam a levegőt, nagyokat sóaelytottam, nem tudtam felfogni mi történik amikor nem bírtam tovább és szinte mégállathatatlannak tűnően tört elő belőlem az ondó, a lábaim még jobban  rmegtek, a hasam ősanyag, kiköpte és a fehér ragacsot elragadta a zuhany padlón keltett vízörvény.  

A szájába engedte a zuhanyvizet, öblített, és megcsókolt.

Ez volt az első igazi fiús élményem kezdete, álltunk összefonódva a zuhany alatt és a farka a hasamnak és lassan erejét vesztő farkamnak feszül.

Éreztem, tudtam nekem kell folytatnom.

 

 

 

 

 

 

 

dtek,

 

Előzmény: counter fikanick (130)