Jeff. Creative Commons License 2023.09.14 0 1 14633

Félreértettél. 🤔 Alaposan. 😀

Az X2 az nekünk volt jó, mert a mi szállásunk Gżira-ban volt. Csak jeleztem, hogy ez a járat rögtön indul tovább a végállomástól, ellentétben az X3-mal.

A rövidke gyaloglást a várakozás helyett a Bugibba végállomástól a szállodáig értettem! Cirka 4-500 méter!

Nem tudom mi az utazásod célja, de Bugibba városát leginkább strandolók választják, akik nemigen csatangolnak mindennap másfelé. Ha, más a terv, akkor inkább javaslom a Valletta-hoz legközelebb eső városokat. Ezekből viszonylag könnyebb elérni olyan buszjáratokat, amelyek gyorsabb elérhetőséget kínálnak a sziget közeli és távolabbi pontjaihoz. Tehát, aki beakarja járni és jobban megismerni Máltát és nem punnyadni a parton, annak ez a jobb opció a kiindulási pozicióhoz.

Van olyan buszjárat is ami 20-24 perc alatt "repít" be St Julians-ba a "normál" (X2) egy órához képest! Ez a TD2! https://www.publictransport.com.mt/en/route/TD2

Ez kevesebb helyen áll meg és a reptérről csak ez a St Juliansi a gyorsított direkt járat van! A másik kettő csak Valettát köti össze a két (Marsaxlokk, Bugibba) tengerparti hellyel. Cserébe drágábbak is!

Esetleg a TD2 vonalán is érdemes szállásokat nézegetni, ha a reptérről befelé a gyorsaság a cél. Kifelé már ott is marad az óra időtartam. Melyik napszakban érkeztek?

 

Előzmény: Zagara (14632)