djuice Creative Commons License 2023.09.08 0 0 3314

Nincs olyan kábel. Arra hangkártyát használj!

Rajzold már le mit mivel hogy kötsz össze részletesen!

A windows / vezérlőpult / hangeszközök részben van felvételi beállítás ablak. ott kéne a bejövő jelszintet belőni. Az eszközlistában jobb szélen a kiválasztott hangeszköznél zöld sávban ugrál a jelszint ha szól vmi a bemenetre. Ha csak pici zöld ugrál, akkor a tulajdonságokon belül találsz egy csuszkát %-ban kifejezve mennyit erősítsen. Ehhez a zongorán is kb. 50-75% legyen legalább a hangerő állása!

Az audacityvel itt nem foglalkozok, mert nem szeretem, de ha előzőeket jól csinálod, várhatóan jó lesz amit akarsz.

 

A fejhalgató a sz.gép hangkimenetét érinti, azt teljesen külön állíthatod. Kb. 50%-on már annak is normális, elviselhető mértékűnek kell lenni (asztal - tálca / jobb sarok lent / kis hangszóró ikon…)

Extra dolgokat az okozhat ha különféle programok vagy effektek vannak bekapcsolva a wind. hangeszközeinél (pl. boost 6dB vagy hasonló), ez gépfüggő, hol mi lehetséges. Mondjuk egy laptop gyártója is telepíthet előre olyan segédprogramot ehhez, amit át kellene nézni.

Esetleg TeamVieweren tudok közvetlen segíteni ha gondolod! (Neten összekapcsoljuk a gépeinket és látni tudom a géped képernyőjét meg a hangbeállításokat…)

Előzmény: Ivett8301 (3313)