Törölt nick Creative Commons License 2023.09.04 0 0 3310

A témához szólva ha minden igaz eladóvá válik egy Roland F-130R zongorám sajnálatos módon.


Szerintem ár érték arányban nagyon jó kis zongora, a hangja nekem nagyon bejött. Volt korábban pl Korg LP380-om, azzal össze tudom vetni, ami nyilván szubjektív kicsit. A Korg-nak egy fokkal élethűbb a billentése, a beépített hangszórók hangereje és átvitele dinamikája talán az egyik legkiemelkedőbb a kategóriájában, de zongorahangban ez 100x felülmúlja. Ebben a kategóriában ez kb így működik, mindent nem tud egyszerre, vagy ebben jó vagy abban..

 

Az állapotú bár 6 év körül lehet teljesen újnak tekinthető, alig pár órát volt sajnos csak használva havonta :-(. Egy minimál kis esztétikai hibája van, ami orvosolható is valamennyire, egy kb fél centis felületen a lányom valamivel megkarcolta és a fekete bevonatot megsértette, de más minden rendben van. Kb abban az ársávban gondolkodom eladásnál amit megjelöltél, de még kicsit meg kell nekem is rágnom, mert nagyon kellemes és szerethető hangszer szerintem, és kicsit fájna ha valaki elvinné, de ugyanakkor mivel nincs használva értelmetlen hogy itt álljon :-(.

Részletesebben itt lehet olvasni róla mit tud, van benne USB midi ha szükséges, többszáz hangszín, beépített ritmusok, applikációk tudják vezérelni, ha ilyen re szükség van netán. Én ezeket csak játszási szinten használtan, próbálgattam, hogy működnek ezek a dolgok.

https://www.roland.com/hu/products/f-130r/

Ha esetleg érdekel jelezd, nincs még sehol meghirdetve és az állapota tényleg tökéletesnek mondható.