japipapi Creative Commons License 2023.09.04 0 11 67699

Szia!

Sajnálom a történeteket, de azért bizonyára hibás a megfogalmazás. A műtét előtt már valószínűleg elterjedtek a rákos sejtek, nem a műtét okozta a terjedést.  Nekem 2016. tavaszán vették észre, hogy fogíny rákom van. Azonnal megműtöttek (SOTE, BP. Mária utca-i klinika), teljes fogsor vesztés, teljes jobboldali állkapocs vesztésre, részleges nyelv kimetszés,  rengeteg szövet kimetszés addig, ameddig elérték az épp széleket. Több, mint 10 órás volt a műtét. Azután 60 db sugár következett. Úgy tűnik, hogy sikerült a művelet, szerencsére, ma is élek. Igaz,  sincs fogsorom, bár lett volna térítésmentes rehabilitáció lehetőség, de nem vállaltam a hosszú és fájdalmas műtétsorozatot. A műtét előtt tájékoztattak, hogy nagy a kockázat, az 5 éven belüli túlélés  mindössze 20 %! 

Folyamatosan hírt adtam magamról itt, kontroll vizsgálatokkal, a  megváltozott életmódomról. Nehéz volt, de bizakodó. Nem vártam csodát, elutasítottam a sarlatánokat, de az orvosok javaslatait maximálisan betartottam. 

Itt az eredmény és élő példa, hogy ha csak minimális az esély a túlélésért, meg kell próbálni. Most a 75 évem betöltöttem és továbbra is bizakodok, -családi "szokás" szerint- még 15 -20 évig (! 🤣🤣🤣) szeretném olvasni soraitokat. 

Vannak hívők és  megátalkodott ateisták, de mindengyikünknek kijár a remény, az élet.

Nem szabad feladni! 

 

Előzmény: Anon10 (67696)