Ka Pál Creative Commons License 2023.08.26 -1 0 7422

Még az jutott eszembe, hogy a reakciódból azt szűrhető le, nem értelmezted, amit írtam. Első alkalommal (éjszakázós kavarás) pont azt próbáltam elérni, ne keléjen Gilimanuknál viaskodnom senkivel (általad javasolt 1.verzió). Kipöngettem egy utazásszervezőnél Denpasarig az utiköltséget, csak a szolgáltatást nem kaptam meg. Ez figyelmeztetés az utánam jövőknek - erre számítani kell. A többi már csak ennek az átverésnek a következménye. Mellesleg aki Bromótól, a hajnali túra után jön "azonnal", az kb. pont sötétedésre ér Balira, pont ugyan úgy, ahogyan nekünk is sikerült belefutni ebbe a problémába...

 

 

Egyébként ebből okulva lett későbbiekben nálam a megoldás, hogy csak azért fizetek, és csak utólag, amit meg is kapok. Busz a kompig, kompjegy önállóan, tovább busz önállóan a buszállomásról. Ezt az előzőekben leírtak észben tartásával lehet szerintem megoldani költség kontroll mellett. Egy dolog biztos, SEMMIKÉPP nem vennék még egyszer transzfert a jávai oldalon Denpasarig, akármilyen busztársaság, vagy puccos iroda is ajánlja.

És pont ezért, ez szerintem pont ebbe a topicba való információ.

 

 

Hogy mi várható el és mi nem európai szocializálódással, erről nem nyitnék vitát, de az a véleményem a teszerinted evidens dolgok nem azok Ázsiában és különösen nem azok az ominózus átkelésnél, nyilván te már immunizálódtál, pontosabb nyelvismerettel kisebb gond egy "sima" busz út lebonyolítása.

Előzmény: Ka Pál (7421)