_Eti_ Creative Commons License 2023.08.08 0 0 9014

Már láttam a Nazaré-s írásodat, amikor olvasgattam a topic-ot (akkor még másképp hívtak téged). Jókat mosolyogtam én is :) Meg persze nézegettem a google maps-et, hát ezek a kiteregetett ruhák... nem semmi. Mindenhol ott lógnak. Mi a kikötő másik oldalán leszünk (délre), pár éve épült oda 9 egyforma nyaralóház, egyik a miénk lesz 2 hétre.

Visszatérve:

Igen, a bookingos bérlés mögött a rentalcars áll, ezt nem is titkolják (talán írtam is korábban). A szokásos önrészmegváltós dolgot kínálja, igen. Baj esetén tőlem beszedi a bérbeadó, én meg házalhatok valami zürichi biztosítónál.

Kaptam valakitől egy olyan infót, hogy az Avis elfogadja a betéti kártyát, sőt, a honlapjukon megnézve a portugál feltételeket, tényleg fel van ott sorolva a Visa, mint betéti kártya. És 300 EUR nyúlnak le ők is, ezért azért amazért.

Amúgy nem az a bajom, hogy nincs elég lóvé a betéti kártyán, csak nincs kedvem úgy odaállni, hogy nem vagyok biztos benne, hogy elfogadják. Viszont attól is borsódzik a hátam, hogy az elején, meg a végén előlről-hátulról megnézem-megnézik az autót, hogy hátha van rajta egy kis karc.

Most elkezdtem böngészni, hogy jól járok-e az Avis-szal. A honlapjukon, kiválasztva egy megfelelő autót, nem kínálja fel a különböző biztosításokat, csak a bébiülés meg másodvezető féle "extrákat". Akkor, gondolom, azt majd ott helyben kínálgatják majd.

Előzmény: Mr. Hadley (9013)