attailor2 Creative Commons License 2023.07.11 -1 0 910

Nézd, szerintem ne fárasszuk egymást!

Ugyan nem ismerlek, szerencsére, de szerintem te egy gőgös, magas lovon ülő, észt osztani próbáló figura vagy, aki zsigerből gyülöl egy másik embert pusztán azért, ha az 10 ft-hoz hozzájut úgy, hogy azt nem egy rabszolgatelepen teszi, hanem mert  pl. élelmes.

Jóember, azt felfogod, amit leírtam?!

Miszerint a jelenlegi kormány kb.2023. július 1-től lehetetlenítette el az aludoboz átvételt a MÉH-ekben, amiből sokan, pl. kisnyugdíjasok, cigányok, munkaképtelen emberek egy kis pénzhez jutottak.

Szóval, szerinted ez így korrekt, ne panaszkodjak, hisz a mindenkori kormány csak jót akar, sőt jót tesz, miközben ők milliárdokat sinkofálnak el vidáman, addig havi 10-20 ezret sajnálnak a szegényektől.

10-15 évig csináltam az aludobozgyűjtést és elvoltam vele, úgy hiányozik, hogy valami tetű munkahelyre kelljen nap, mint nap bejárni, robotolni, vélhetően szemét, irigy, kavaró  kollégák közé, mint púp a hátamra, esetleg épp olyanok közé, mint jómagad.

Inkább hánynék kettőt!

Többet nem írok neked, úgyhogy engedd meg, hogy ne gratuláljak az újabb diplomádhoz, inkább töröld ki vele a feneked, te nagyokos! 

 

Előzmény: nyman (909)