Törölt nick Creative Commons License 2023.07.10 0 1 45740

Kedves betegek "hasznos tanácsok Magyar orvosoktól" Igyál sok vizet a melegben -akár napi 10 litert

nátriummal erősen dúsítottat - megvéd a kiszáradástól? = Kórházi látogató- mire jó az infuzió - sokat kell tőle pisilni- ellentéte mint állítják!

Beteg leírja "azért kell kispalack infuzió - mert fél órán belül le kell folyni- mert elbomlik- mikortól számít a fél óra - bekeveréstől - ha bent van a vérben akkor is tovább bomlik = hatékonysága nulla!

Orvos állítja azért kell 3x8 óránként bevenni meglegyen a tartós gyógyszerszint- én kétszer szedtem napi 1500 mg-al- mégis hatott!

Orvos ajánlja szaggatottan kell pisilni - "mert edződik tőle a hólyag záróizomzata" - Ha szaggatottan pisilsz

-akkor szedjél rá tökmagolaj kapszulát ( Scherk Karcsi a reklámarca ) hát nagyon hatékony volt , a nyugdíjkorhatárt nem érte meg.

Ha nem edzed a záróizmot akkor szerintük lányosan inkontinencia fiusan "jóindulatu prosztata megnagyobbodás" - vannak rá csodálatos találmányok ( betét ne használd - mert különböző veszélyforrásoknak teszed ki magad - különféle fertőzések ) menj inkább orvoshoz - mütéttel megoldható !

Akik hittek bennük és mütettek azok azóta átkozzák az mütő orvosukat - és éveken évtizedeken keresztül pelenkázzák magukat - Ez ugye nem veszélyforrás ?

Kisgyermekeket is pelenkázzák hosszú ideig ( ugye náluk sem okoz problémát a pelus.?)

"Okosorvos" kitalálta a limfoma betegség okozója a limfocita = túl kell szaporítani és a megoldás máris megvan ! Ezért halt meg "nyálas Tóni " - Mert nem jött rá elég korán kedves orvosunk - de a fejlett egészségügy (Német) azért zsebrevágott 8 milliót 1993-ban - Ma már 100 millió sem lenne rá elég - ja ,hogy meghalt felesleges személy volt mint a többi - hiszen mindenki lyme kóros - leghatékonyabb szer ellene a "dilibogyó= leszarom tabletta népi nevén" üdv.