CiniKuss Creative Commons License 2023.06.30 -2 5 12

"hülye intézmény ami a természet törvényeinek ellentmond"

 

Helyes megállapítás! A mai házasságok ilyenek. A szüleinké is ilyen volt. Nem volt jó gyereknek lenni benne. Nem csoda, hogy utáljuk.

 

Csakhogy fokozatosan vált ilyenné. Amióta megindult az iparosodás, fellángoltak a feminista mozgalmak, s az emberek lassan tudatára ébredtek, hogy a házasság csak azért van, hogy benne szexelhessünk. De azt lehet azon kívül is!

 

Gyereknek lenni ma már szinte pokol. Gyereket vállalni? Őrültség! Jó lenne, ha ezt már mindenki megértené! Nem baj, hogy nincsenek gyerekek. Legfeljebb ahogyan múlik az idő, azzal fiatalok sem lesznek. Majd még később végre kevesebb lesz a felnőtt, aki dolgozik. Mire megöregszünk csak öregek lesznek körülöttünk. Nyugdíjunk persze nem lesz, mert senki sem fizet TB-t. Meg senki sem köt nyugdíjbiztosítást, amiből fedezni lehetne a kifizetéseket. A megtakarításunk sem ér majd semmit, mert senki sem teszi be a pénzét, amiből azt kifizethetnék.

 

Na de itt lesznek a migránsok, akik velünk együtt élősködnek. Kiken? Az jó kérdés, mert gyerek, fiatal, majd munkaképes, sőt szakember már egy sem lesz. Szép új világ vár majd ránk.

 

A természet törvénye: az emberiségnek ki kell halnia! A házasság ez ellen hatna.

 

Előzmény: Dr. Johann Herrgelltborda (10)