Soká Creative Commons License 2023.04.30 0 0 35127

Sziasztok!
Előre kell bocsátanom, hogy semmilyen formában nem vagyok elemlámpa-fun. Egyszerűen csak használom, ha kell, és beérem azzal ha működik.
Látom, hogy mennyibe kerülnek az "ajánlott" kategóriájú lámpák, de ennyit nekem sajnos nem ér meg a dolog (ebben nyilván benne van az is, hogy szakiként irreálisnak gondolom a tokozat+elektronika+LED árát egy ilyen sorozatgyártott termék esetén, de ez persze magánvélemény és vitatkozni sem szeretnék róla)
szóval, arra lennék kíváncsi, hogy általános célú felhasználásra (séta, bringázás, szerelés, stb) egy ilyen (olcsó) lámpa mennyire felel meg? Illetve mi a legfőbb hátulütő vele?
https://www.amazon.de/-/en/Rechargeable-Extremely-Operated-Waterproof-Emergency/dp/B0BJ71PZ7R

Már ha van valakinek konkrét tapasztalata ezzel a - minden bizonnyal többféle fantázianéven futó - darabbal.

Az én elvárásom annyi, hogy világítson, hogy USB-ről lehessen tölteni. Ezen kívül nyilván az lenne a jó, ha működne rendesen a kapcsoló, ha nem lenne két héten belül kontakthibás, stb.  Minden egyéb kényelmi dologban hajlandó vagyok engedni. 

Talán érthetőbb az álláspontom, ha onnan közelítem meg a dolgot, hogy a 30 éves bringámra teljesen értelmetlen lenne olyan lámpát tenni, ami többe kerül mint a bringa maga. Ezt tetézi az elvesztés, ellopás, összetörés esélye. Hiába bír ki egy jó elemlámpa ad absurdum 10 évet, ha a magam statisztikája szerint 1-2-3 évente mindig lecserélődik valamiért. 

Köszönöm a konstruktív tanácsokat!