Törölt nick Creative Commons License 2023.04.18 0 0 15008

Napszaknak megfelelő üdvözletem mindenkinek!

Én is szeretném, ha nem csak olvasói lennénk ennek a fórumnak, hanem segítenénk egymást tanácsokkal, tapasztalatok megosztásával....Lehetnek ebből némi egészséges viták is mert nem mindenki csinálja ugyan azzal a módszerrel stb.

A témakör elég széles, érdekes, élmény teli és igen is meg kellene osztanunk egymással akár az örömöket akár a kudarcokat. Ez most hülye papolásnak tűnik, de ha belegondoltok mindég jön valaki új aki még törekszik, tervez... Nem kell egyből elküldeni olvasni.

Nekem is vannak fürjeim, magamnak keltetek, tojás is van meg hús is.

Szerintem se egy nagy üzletág, de valahol egy nagyon jó hobby. Alkothatsz, viszonylag gyors eredményeket érhetsz el, ami nem minden esetben a siker. Nem szabad feladni. És tényleg 1 idő után rutinná válik az egész. De ehhez kitartónak kell lenni és tanulni kell.

Nálam is történtek tragédiák!A legnagyobb odafigyelés ellenére is. És az nem is igazi tenyésztő akinél nem. Persze jó a visszakeresés is de abban nincs kommunikáció nincs a másik pillanatnyi gondja/sikere.

Úgyhogy hajrá fürjesek régiek és újak, ne legyünk irigyek a "szakmára" mert ez nem disznó vagy tehén, de még nem is tyúk, még annál is valamivel finomabb jószág. (egy szakma )

 

Sanyi