Obi889 Creative Commons License 2023.04.18 0 2 456

Fenyvesi Mátéval és a Kreatívablak Kft-vel ne kössön szerződést SOHASEM, ha jót akar magának.

A vállalkozó hazudott már a legelején, a megrendelés előtt. Sajnos erre csak menet közben jöttünk rá. Nem szabad megbízni benne, rezzenéstelen arccal hazudik.

Pénzt kér a megrendelés befejezése előtt mindenféle indokkal. Szakembernek mondja magát, de egy szélhámos. Munkásainak nem biztosítja a megfelelő eszközöket és anyagokat. Szervezetlenség miatt többször is állt a folyamat, mert nem volt munkaeszköz, vagy épp el kellett menni beszerezni a hiányzó anyagokat.

Fenyvesi Máté a „szakember” első megközelítésre barátságos, azt mondja és csinálja, amit elvárnak tőle. A megrendelés elvégzése közben azonban kiderül, hogy mindez csak a látszat, és a maszkja mögött egy teljesen más ember lakozik.

Elhárítja magáról a felelősséget mondván, a hülye megrendelő hibázott. Bármit hajlandó bevetni az ügyfél ellen, legyen az manipuláció, erőszakos viselkedés, vagy megfélemlítés. Fellépése kiszámíthatatlan, ingadozó, egyszer barátságos, egyszer távolságtartó. Nem szorong, nem riad vissza a hazudozástól, csalástól, mások becsapásától sem.

Sajnos mi késve ismertük fel, hogy az álarc mögött egy pszichopata lakozik, ellenkező esetben visszautasítottuk volna szolgáltatását.