_percy_ Creative Commons License 2023.04.10 0 0 5997

Szóval hogy emlékeztesselek hogyan indítottad ezt is ebben a topikban és hogyan a saját csoportodban a facsén.
Én is csak erre utaltam a hozzászüólásomban amire pár hónap után reagáltál :D

Ebben a topikban ezt írtad:
"Ez csak tesztelése a topiclakók hozzáértésének. A rajzon feltüntetett adatok első ránézésre lehetetlenséget adnak. Ez lenne a hozzáértés alapszintje.

A tényleg hozzáértő viszont látja, hogy mégis lehetséges.


Azokra nem tudok kifejezést, akik még az első szintet sem érik el - de bántani nem akarok senkit, nem kötelező ehhez érteni."

 

Azért ez elég kemény felütés, kapásból olyan magas lóra ültetted magad hogy az csuda :-D  (máskor is így szoktad itt, ellenben a facsén másképpen viselkedsz, bár ott is igen nagyra tartod magad)


A facsén UGYANERRŐL a rajzról a saját csoportodban ezt írtad:
"Sziasztok. Régen jelentkeztem valami lehetetlen kapcsolással, ami első ránézésre biztosan nem tudhatja a ráírt paramétereket.A rajzon egy működő hídkapcsolás van, ami 1x18V tápfeszültségről tud 8ohm 60W teljesítményt. Ez lehetetlen ugye? - de mégis lehetséges.Münchausen báróról szól a történet, amely szerint a báró úgy húzta ki magát a mocsárból, hogy a saját haját húzta felfelé. Ez a kapcsolás szó szerint így működik.A működési elvet vagy 40 éve egy autós IC-be integrálta Philips cég. Mondhatjuk, hogy csak azért nem másolták le, mert sohasen tették közzé érthetően a működési elvet. https://pdf1.alldatasheet.com/.../PHILIPS/TDA1562Q.htmlÍgy 40 év után én most pótolom nektek ezt hiányt. A kapcsolás egy sajátos H osztályú kapcsolás, ami a saját kimeneti jelével emelgeti a tápfeszültséget 18V fölé - akár 30V-ra is - amikor kell. Szóval most sem csoda történik 30V-ról működő hídkapcsolást láttok, ami elég a megadott 60W-hoz.Jó szórakozást kívánok a kíváncsiaknak és a hitetleneknek is."

Lötyi! Valóban te vagy, reinkarnálódtál valahogyan? :-D

Előzmény: exhighand (5987)