kismolotov Creative Commons License 2023.03.25 0 0 5450

Ezer éve olvasom azt a fórumot, meg a szükséges szakirodalmat. Sosem szóltam még hozzá és nem is fogok többet, ugyanis parttalan vitákba nem bocsátkozok.

Lényeg, hogy kb. 15 éve szedem a xanax 0,5-öt. esténkét fél szemmel indítottam, majd fokozatosan jutottam el a napi 3x1-hez. Kb. 6 éve ezt a mennyiséget tartom. Kérdeztem több orvost, ezek között voltak háziorvosok, kardiológusok, pszichiáterek (a pszichiáterek között egy igen neves, országosan is igen neves pszichiáter orvos) Lényegében mindenkitől ugyanazt a választ kaptam: ha így érzem jól magam, így érzem kiegyensúlyozottnak magam akkor nyugodtan szedjem, nem okoz problémát ha életem végéig szedem. Viszont ha mégis úgy gondolom, hogy le akarom tenni akkor 2-3 havonta csökkentsem fél szemmel a napi adagot. Megjegyzem 55 év fölötti vagyok.

Ja és nem egyszer előfordult már, hogy a sürgős reggeli rohanás közben a reggeli szemet nem vettem be, és erre csak délben jöttem rá. És semmi problémám nem volt.

Így nem értem, hogy egyesek miért csinálnak ebből akkora problémát, akár a függők, akár egyes ellenzők, illetve egészségügyi dolgozók.

Mivel jobb napi fél liter tömény, mellé két doboz cigi?

Előzmény: saifullah (5442)