MiciLACKO#46 Creative Commons License 2023.03.08 0 0 14773

2015 óta hollandiában élek. próbálkozok nepperkedni, de  ami itt jó autó értsd 1 tulaj, kevés km, valóban sérülésmentes az még 300ft-os euróval átszámítva is drága.mármint ha hazavinnéd.

 

véleményem szerint az otthon nyugatról behozott autók mind sárosak, vagy csak pörgették a km-t, vagy összelegózták több darabból, ne adj isten lopott. a helyi műhelypornóba nem ritkák a +600k km-es autók, ami belülről  simán elmegy +150k-nak is..(egy nepper kezelés után pláne) azért ha jobban belegondolsz a bnepper roadmovie-ban is nagyrészt avval flexxel, hogy alkudott az autó árából párszáz eurót. ezt meg csak akkor teheti meg ha az ár pl. 10k EUR fölött van.

 

 

jah és a ford-ok kicsit drágábban mint a golf-astra-francia kvartett, szerintem otthon is csak azért olcsók mert pont az mk2-től megjöttek a flotta vásárlók lásd sündörség, céges cocacolaflotta stb. az új pár éves focusok ahogy nézem használtba drágábbak mint a golf, és nem hinném hogy annyival jobbak is.

 

azt hiszem hogy az internet kora előtt még lehetett ezen keresni masszívan de manapság jó deal-ek otthon is vannak igaz kevesebb, de nem is kell érte 2000km-t autózni+idő

 

 

Előzmény: kirsan (14771)