GARFIELD Creative Commons License 2022.12.01 0 0 29147

Eleve rohadt sok a felesleges leírás. A számlán kaphatnál minden cucc (egyforma termékeknél egy darab) mellé egy qr kódot és egy linket. Ha regisztráltál family kártyával akkor oda megy a link nyomtatás nélkül. Ha akarod odamégy a kirakott nyomtatóhoz beszkenneled a számládat az meg kinyomtatja neked olyan nyelven ahogy kéred. Máris termékenként 30 oldal papírt spóroltunk.

Valamikor kerestem ott fafúrót 20-50mm-es méretben. Volt valami hasonló termék kb 40 oldal biztonsági és egyéb fasság volt rátűzve a műanyag csomagolásra, de az nem derült ki mi is az.

Egy elemhez is 20 oldal kidobom biztonsági útmutató van. Ha már it tartunk nagyon sok terméket csomagolnak műanyag+papír kombóba. Ezek csak a vegyes kukában végzik, mert a papír meg a műanyag össze van ragasztva. 

A csomagoló papírdobozokat visszavehetnék, ha nem vágod szét akkor akár betétdíjjal. 

Az ételeket kötelező kidobni az étteremben ha nem fogynak el x órán belül. Nem leértékelve adják lejárat előtt fél órával, vagy adják oda rászorulóknak, simán kuka.

Az meg, hogy az Örsön csak kp-vel lehet fizetni a parkolásért az csak a jbqa.

Amilyen jó hely volt régen az ikea mostnara annyira lezüllött. Régen szívesen bementem kajálni is. Most messzire kerülöm.

Előzmény: H_G (29146)