SuperBoy Creative Commons License 2000.03.07 0 0 199

Köszönöm elismerő szavaidat,de úgy akartad írni, hogy "szerencsére csak voltak súlyproblémáim", igaz?

Azért írtam, hogy vannak/voltak, mert nem tudom (azaz mostmár igen), hogy hány kg szeretnél lenni. Mert ha például a 47-et céloztad meg, akkor meg súlyproblemáid vannak a saját szemszögedből.
De örülök hogy nem. Nem egészséges a túlzott fogyókúra. Az a lényeg hogy magadnak tetszél, és a környezeted el tudjon fogadni. De az utóbbi nem mindig fontos...


Vagy szerinted még mindig túl sok az 51-52 kg?

Bár nem látlak, de szerintem ez optimálisnak tűnik.
Én pld. ha a magasság/súly arányt nézzük, akkor az egészésges legalsó határán vagyok, tehát majdhogynem túl vékony. De nekem ilyen az alkatom, meg örülök is neki, mert akármennyit eszek nem látszik. Nem tudok hízni, a hasamon a 8 kocka felett alig megfogható zsírréteg van, ennyi az összes feleslegem.


Egyébként miből gondoltad a nevem alapján, hogy már 20 év feletti lehetek? Csak azért kérdezem, mert az egyik kutyámat hívják Benynek, szóval onnan van az ihlet.

A nevedből, és hogy kisbetűvel írtad, ebből gondoltam hogy hölgy vagy.
Általában a nők vagy mindent kisbetűvel, vagy mindent nagybetűvel (hogy ne kelljen a shift-et nyomogatni :-) írnak. Tisztelet a kivételnek (WP)!

Természetesen a csak kisbetűből nem következne ez, de a szóalkotásod és a hozzászólásaid kicsengése alapján viszont már megállapítható.
Vannak tipikus férfi dumák, amiket egy nő sohasem mond. És Te sem mondtál ilyet.

A 20 feletti életéveid száma pedig a válaszaid értelmi szinvonalából és az élettapasztalatodból következik.

Szerintem most mindenre válaszoltam...

Előzmény: beny (194)