M.O.S.T. Creative Commons License 2022.10.18 0 1 236

https://telex.hu/eletmod/2022/10/18/vagina-csipsz-teszt

 

A telex újságírója megkóstolta a vaginaízű csipszet!

 

Megkóstoltuk a vaginaízű csipszet, hatalmas csalódás ért minket

 

A litván csipszgyártó, a Chazz szeptember végén dobta piacra új csipszét, amiről azt ígérték, „tökéletesen rekonstruálni fogja a vagina ízét”.

A gyártó azt állította, hogy a női nemi szerv ízét mi sem egyszerűbb felidézni, nem is kell hozzá más, csak egy kis fűszer, egy kis hagyma, ecet és tejföl.

Megkóstoltuk mi is a vaginasnacket, amiből kiderült, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna a cég.

 

A Chazz narratívája szerint a vaginaízű csipszre azért volt szükség, mert, mint azt a csipszhez tartozó szórólapon is írják, „az Y generáció tagjai harmadannyit szexelnek, mint a szüleik tették egykor”.

A csipsz erre egy zacskónyi megoldást akar kínálni: logikájuk alapján aki belefal egy falat punciízű csipszbe, az egyből megérzi a nagybetűs Szexnosztalgiát, és mást sem akar majd, mint szeretkezni egyet.

 

„Hihetetlen, hogy valaki a közösségi médiát választja az élő kommunikáció, a randevúzás és a valódi szex helyett.

A Chazz csapata fiatal, merész, és társadalmi felelősséget is vállal, így felfigyelt erre a katasztrofális tendenciára is. Úgy döntöttük, felhívjuk rá a figyelmet, ezzel hozzájárulva a probléma megoldásához: így született meg a világon elsőként a vaginaízű csipsz” – írták.

 

 

A Chazz azt is állítja, hogy a nasi „a megkóstolás után emlékeztetni fog a legvadabb szerelmi kalandokra, az első igazi szerelemre”, és ezzel „talán még az orális szüzességedet is elveszítheted”. A nőknek továbbá azt is ígérik, hogy kipróbálhatják, milyen élmény a férfiaknak, ha őket kényeztetik.

 

Biztos, hogy nem ilyen a punci íze

 

A cég 10 euróért (a cikk írásának pillanatában ez még 4295 forintot jelent) kínálja a limitált csipszét, ami megjelenése napján valamiért annyira népszerű lett, hogy az oldal többször is lefagyott rendelés közben.

A normál csipszárhoz képest meglepően magas árért egyébként nemcsak a csemegét kapjuk meg: jár hozzá egy szépre dizájnolt díszdoboz, illetve egy szórólap, amely azt hirdeti, hogy „tudta? a fiatalok keveset szexelnek”.

 

„Hosszas viták után rájöttünk, hogy a vagina ízét nem tudjuk elég pontosan felidézni.

Eddig minden alkalommal, amikor belenyaltunk egy vaginába, nem próbáltunk meg rájönni, hogy mire emlékeztet minket”

– írta a készítőcsapat arról, hogyan született az íz. Elismerésükre szóljon, ezt komoly kutatómunka követte: eljártak, vaginát kóstoltak, interneten keresgélték, milyen lehet a tökéletes vaginaíz.