SuperBoy Creative Commons License 2000.03.06 0 0 172
WinniePooh!

Szerencse, hogy vannak nállam rosszabb emberek is. Pedig örülnék, ha én lennék a legrosszabb, mert akkor sokkal jobb világban élnénk.

A körér nőkkel kapcsolatban soha nem merült fel bennem, hogy nem értelmesek vagy rendesek, csak azt vettem észre, hogy nincs önbizalmuk.
Ebből nem az következik, hogy aki vékony, az majd szétszakad az önbizalmomtól, csak az, hogy nekik a súlyuk miatt nem lesz önbizalomhiányuk.

És ugye általában első látásra mindenkiben kialakul valami vélemény. Ezt nagyon nehéz leküzdeni.

Sokszor találkozok külsőleg átlagos, vagy csúnyább lányokkal, és annyira látszik a tekintetükben, hogy milyen kevésre tartják magukat. Ez legfőképp valamiért csak a túlsúlyos lányokra jellemző leginkább, aki nem szőke.
Tudom, vicces, de a szőkék valamiért sokkal büszkébbek, még ha csúnyák is... :-) És szerintem ez jobb így, mint hogy egy értelemes lány azért szégyenlős, és zárkózott, mert van rajta +5 kiló... de aki igazán értelmes és érdekli az alkata, az tesz érte, és KITARTOAN leküzdi a zsírfelesleget...

Szóval ha meg akarok ismerkedni egy ilyen önbizalomhiánnyal küszködő lánnyal, akkor már elárulja a tekintete, hogy esélytelennek tartja magát hozzám viszonyítva.
Pedig nem én vagyok a világ leghelyesebb pasija, csak helyén van az önbizalmam. Való igaz, madárilyesztő kinézettel én is hasonló gondokkal küszködnék...
Ha mondok neki egy bókot, negatívan hozzászól, hogy ő nem is ilyen, és még sorolhatnám...

Ennyit mára gyerekek, jó éjszakát!

Előzmény: Törölt nick (171)