passzívszopás Creative Commons License 2022.09.30 0 0 40365

Kedves Fórumozók! 

 

A segítségeteket szeretném kérni. 2012-es bejegyzésekben olvastam egy-két írást a "hölgyről" aki a hotblok nagykövete volt Magyarországon, ahogyan most az Isospan képviseletét is ő viszi. 

 

Sajnos eléggé rosszak a tapasztalatok, több per is folyik jelenleg ellene, érdekelne, ha vannak itt is károsultak, akkor felvenném velük a kapcsolatot. 

 

2012-es fórum bejegyzést másolom:

"Az idei Construmán nem is olyan messze a Hotblok standjától volt szerencsém egy igen érdekes beszélgetés fültanújának lenni. A három beszélgető valamilyen szinten PH-s bennfentes lehetett, ez lejött. A Hotblok képviselőjéről beszéltek. Állítólag két építőipari cég tulaja volt, az egyiket az APEH tavaly tavasszal fel akarta számolni (nem írok nevet pedig mondták, hátha reklám lenne), erre gyorsan eladta. A másikkal meg nem tudott befejezni egy passzivházat és milliós nagyságrendű túlfizetéssel lelépett. Ha ez igaz, akkor igencsak hiányos a bemutatkozása.

:-)"

 

Sajnos jelenleg is eléggé hasonló a történet, pénz nála, a házak meg csak állnak. Bárkinek van bármi személyes tapasztalata, infója vele kapcsolatban, annak örülök! 

 

Üdv