Törölt nick Creative Commons License 2000.03.02 0 0 154
Jó hogy visszajöttél SuperBoy már kezdtelek ám hiányolni. Hát igen a probáálkozás az már valami, de ha nem jött össze hát nem jött össze, csk nem kifejtetted a molett lányoknak a véleményedet amiket itt hangoztattál???? Me ha igen, hát akkor valószinű én sem lettem volna veled túl inteligens. Ja amúgy az önbizalommal igazad van, de sajnos nem a tükörbe nézés miatt van (mert azt ugye egy iső után meg lehet szokni és el kell fogadni) hanem az ilyen SuperBoyok és egyéb más emberek fennhangon hangoztatott véleménye és viselkedése stb stb miatt.
Szval nekem semmi bajom szerintem az inteligenciámmal és azt is tudom hogy ez ugyebár nem attól függ hogy kövér vagyok. ha 51,4 kg lennék akkor is ugyan ilyen okos és szép lennék :o))))
Egyébként rengeteg olyan barátom van aki a külsőm ellenére is elfogadott ugy ahogy vagyok mivel nem mindenkinek az számít, hanem az is hogy belül van valami és az nem kevés.
Egyébként ténleg hűjeség volt veled marhára összeveszni hiszen értelmes emberi lények vagyunk (már aki) és normálisan is lehet vitatkozni, megbeszélni a dolgokat.
Ja egyébként én is találtam egy olyan fiút aki ugy szeret ahogy vagyok, de mindegy én azé folytatom a fogyókúrát hogy kövérből molett legyek, tudom sose leszek csontkollekció de ez nem is zavar.
SuperBOy ténleg örülök ám hogy visszajöttél, aztán nehogy eltünj, hátha a többiek is előkerülnek ismét.
Pooh akinek szintén majdnem mindig igaza van
Előzmény: SuperBoy (153)