Prof Creative Commons License 2022.08.28 0 0 19338

Szia,

 

Ennek nézz utána szerintem! A két berendezést ugyanakkor (2017. szeptember 12-én) mutatták be és valamivel korábban kezdték el az értékesítését, mint az X-ét.

Futok még egy kört a megértetés felé.
Több hardcore almás van a környékemen, akiknek szinte füstölni kezd a kezük, ha droidhoz vagy windowshow érnek. És ebbe beleszámolok elég ismert vloggert is. Az, hogy egy halom embernek tetszik és jó, nem jelenti azt, hogy mindenkinek jó, sem az, hogy ha pár embernek az a határozott benyomása, hogy visszalépés bármelyik elődhöz képest (6-7, bizonyos megközelítésben a 8), akkor általános értelemben szar telefon. Kezdettől voltak vele melegedési gondok, volt gond a röcögéssel, előfordultak nehézségek az arcfelismeréssel, stb. Alapvetően nem az volt a "konszenzus", hogy egy szar telefon, hanem kevésbé volt kiforrott és tökélyre összerakott, mint előtte bármelyik. 

Személy szerint nekem az tette tökéletesen komolytalanná, hogy a Keynote-on, a 8-ast a "napi sima telefonként", az X-et meg üzleti telefonként tolták, aztán kisvártatva kiderült, hogy az új radarral parádésan lehet egy kakit formázó emojit animálni. De ez mondjuk mellékes.

Előzmény: Lacus_65 (19337)