Real Putyur Creative Commons License 2022.08.22 0 0 19336

Hm.

 

Még mindig nem tudom, mi volt a visszalépés. A te hasonlatoddal élve: a 8 a végállomás, a X pedig egy új irány kezdete, szárnypróbálgatás - tehát két külön út. Miben lett rosszabb/gyengébb a X...?

 

 

Nyilván sokakat meglepett a főgomb megszüntetése. Bevallom, engem ez fogott meg. Amikor először megláttam, azonnal azt mondtam, hogy nekem ez KELL (kb. ugyanúgy, mint 2010-ben, amikor megvettem a 3GS-t, és két nap után tudtam, hogy nekem ezután már csak és kizárólag iPhone-om lesz). Számomra ugyanakkora letaglózó volt a teljes gombtalanság, mint amikor 2007-ben megláttam az első iPhone-t. ("Jé, tényleg... mi a fenének annyi gomb egy telefonra...?" - gondoltam akkor, egy Motorola V3x tulajaként.)

 

A 11-et nem ismerem, viszont asszonynak is, lányomnak is 12 van - azok nem sokkal többek (szerintem/számomra) mint a X. Nyilván mindenkinek mások a preferenciái, bizonyos dolgok engem nem érdekelnek, pl. nem hallgatok telefonon zenét, nem nézek telefonon filmet, nem zárom a telefonomat, tehát az ujjlenyomat/arcfelismerés számomra tökközömbös, stb. Hogy mondjuk esetleg jobb képeket csinál...? Ha jó képet akarok csinálni valamiről, akkor előveszem a fényképezőgépet. :-)

 

A X számomra most kezd vállalhatatlanná válni, mert már iszonyúan melegszik, ijesztő. Úgyhogy megvárom az idei modellt, aztán majd ár/érték alapján döntök, hogy 13 vagy 14, és melyik altípus, Pro vagy nem Pro (a Max nekem mindig túl nagy, utálom a pingpongasztalokat).

Előzmény: Prof (19335)