Hundo P Creative Commons License 2022.08.19 0 7 67469

Jelen!

 

Nos. Mint írtam, muszáj voltam átállni az Oxycontin nevű gyógyszerre, mert a Tramadoltól folyamatosan a klotyeszon ücsörögtem, miközben kiolvastam a Vavyan Fable összest. Pedig az nem kevés. Azonban úgy néz ki, hogy hiába váltottam, be kell szereznem a Danielle Steel összest is. 

 

Nagy valószínűséggel IBS lesz a diagnózis. Amely úgy néz ki, hogy étvágytalanság. Majd némi leerőszakolt evés után fél órával orkánszerű hangok a belekben, amelyhez néha hasgörcs is társul. Kábé fél óra múlva csend. Majd ha ismét eszem, újra balhé, ha nem, akkor kora délután ismételt háború a belekben. Szinte érzem, ahogy halad előre a folyadék. Majd hirtelen rohanás. 

Ilyenkor néha rókamóka is van. Sem a Lopedium, sem a Reasec nem fogja meg, legfeljbb kicsit szárít rajta valamennyit, de a második-harmadik estén már vizes áradat van. Háziorvos szabin, a jövőhéten érkezik a Madeira szigetekről. Hiába, nehéz a háziorvosi szolgálat, ki kell azt pihenni egy háromhetes kiruccanással.  A helyettes meg nem belgyógyász szakorvos, hozzá hiába is fordultam volna. Amúgy Ő írta fel a Reasec gyógyszert. A Lopedium partizán akció volt a részemről.

 

Hja igen. Gyógyszer beszámoló. Az Oxycontin kedden kora délután vettem be először. Rá fél órára egy zöld mókust vettem észre a szekrény tetején. Ott ült és egy sárgarépát tolt a vigyoriba, miközben Black Sabbath dalt hallgatott. Hallucináltam.

Viszont miután elaludtam, másnap estig aludtam egyhuzamban. Még a fosás is elmaradt. Nem véletlen ezek szerint, hogy nehezen írják fel az orvosok ezt a gyógyszert. Utána is olvastam, és azt írják, hogy Amerikában ez a nyugati part drogja.

Porítják, és felszívják az orrukon keresztül. Olyan a hatása, mint a morfinnak. Mondjuk én biztos nem próbálom ki.

Négy dobozzal írtak fel, dobozonként 30 tabletta van benne. Jelenleg napi egy elég, de nyilván a hozzászokás miatt ez később nőni fog. De még így is elég lesz minimum 2 vagy három hónapig. 

 

Na, lépek, mert úgy látom, szófosásom lett.

Jó hétvégét mindenkinek!