ujfigura. Creative Commons License 2022.08.18 0 8 107949

Inkább a kocsi körül kialakult általános hajcihőre gondolok, full feleslegesn fel lett fújva ez a lufi a történésékkel (ez a logo szarság, aztán az emlékmenet körül kialakult faszságok, most ez a parkolás), ezek így együttesen, yt, fb, pár hete megy, erre gondolok. Külön-külön egyik story ér egy szart se, csak megy a témázgatás, a live-okban ők is fújják, hogy kinek a k. anyjával mit kéne kezdeni, erre gondolok így csomagban, hogy túl nagy port kavart.

 

Rám azért besértődtek, mert egy buszt "nem hoztam el időben". A story meg annyi volt, hogy másnap ment volna a trailer, erre a fasz portás elküldte a rákba. Másnap valmelyik túlbuzgó köcsög helyben (azóta se tudom ki) hívta az eladásban illetékest, hogy nem vitte el a buszt, stb stb. Na azok felhívtak, egy kicsit én is odaszóltam, aztán már le is vagyok tiltva az eladásból. Mondjuk ahhoz képest most vettem át egy másikat, de az mindegy :)

De ebben az ügyben több helyről visszahallottam, hogy komoly téma volt, egy "salgótarjáni fiatalember" nem vitte el a buszt, topiktárstól vissza is kaptam,hogy miattam szigorítanak majd az eladásokon, stb stb. A szerencsém igazából az volt, hogy az a srác, aki éppen akkor intézte az eladást váratlanul és nem a legszebb módon lelépett, és máshoz kerültek az ügyek, náluk meg ez nem volt téma.

Előzmény: torqmatic (107947)