apron64 Creative Commons License 2022.05.12 0 3 107509

 

Jó kép!

Ez már az eladás előtti, utolsó, fehér, BA-s (BudapestAirport) arculat, mint a feliratból is látszik. (Ezért javítottam magam az előző hsz.-emben.) A BA-s időszakban a járművek alapszíne általában már fehér. (Pár kivétellel, amik megfordulnak repülő-forgalmi területeken, mint pl. előtérügyelet, DAM, hóeltakarító gépek, nyári seprők, fékhatás mérők, stb.)

A busz a repülőtérre kerülésekor és utána sokáig mindkét oldalán viselte a "városkép" dekorációt, ez lett kiegészítve a "Légiforgalmi és Repülőtéri Igazgatóság" felirattal.

Egyébként a rendszámtábla eredetileg elöl hátul fel volt csavarozva, csak mivel sima festett plexiből készült a rendszám, többször is leesett a helyéről.

Egyébként a többi stimmel. Egyszer-kétszer én is csináltam vele a toronyváltást amikor nem volt szabad gépkocsivezető és a műhely adott rá embert. A javítását-karbantartását pedig általában "megnyertem" a műhelyben.

A busz nem volt kiadva üzemeltetésre egyik osztálynak sem, végig a Jármű osztály állományába tartozott, mint ahogy a többi nagybusz, ill. pár munkagép is (daruk, bagger).

 

Előzmény: Mandras61 (107507)