zsuzsa Creative Commons License 2000.01.30 0 0 143
ha szabad hozzaszolnom.. szoval en felvaltva mindketto vagyok.marmint sovany is meg kover is. nem anorexia, hanem labilis a sulyom, pl terhesseg utan lefogytam, utana meghiztam, sportoltam lefogytam, abbahagytam meghiztam.
szerencsem van, mert magas vagyok es viszonylag arányosan oszlik el rajtam ez a liftezo 20kg.
azt hiszem az a donto, hogy a mellboseged meg a csipoboseged kb ugyanannyi legyen.sajnalom a 150 centis kis husgombocokat, mert ok tenyleg nem tudnak optikailag jol kinezni.
szoval:
nadszalkarcsun egyaltalan nem voltam sikeresebb, sot.. ezt minden no fel tudja merni pl bemesz egy etterembe, tarsasagba stb. pontosan tudod, megakad e rajtad a ferfiak szeme vagy se.az a helyzet, hogy a noiesebb noket inkabb megkivanjak..ok, vannak a trendek meg a Cosmopolitan.. de a ferfiakban meg ott van az a par millio ev, meg a hormonok, meg a genek es kevesen akarnak csontokat fogdosni kefeles kozben ...persze, vannak kivetelek.. meg a fiatalabbak neha a divatosan deszka csajokra buknak.
ezert nem kell ennyire sarkitani a dolgokat.
itt nem az a gond, hogy kover vagy sovany, hanem tud e kiegyensulyozott es szexis lenni. melyik ferfi szereti, ha a nöje folyamatosan azert depresszios, mert kovernek tartja magat..
neha en is ezen problemazom, de mindig rajovok, ostobasag.
hat ennyi... jon a tavasz,van ennel jobb?