SuperBoy Creative Commons License 2000.01.25 0 0 121
Hello

"Superboy: Lényegében mindent megfogalmaztak már elöttem, elmagyarázták, hogy a súly, és a kedély között nincs összefüggés, szerintem inkább a kövér nőkre jellemző a mosolygósság, és a soványra pedig a száraz hűvösség."

Hát nem tudom... Én nagyon sok vékony, és mosolygós lányt ismerek, aki vidám, és jó vele. Jó, a moletteket nem is "teszteltem", hogy milyenek. Tőlem lehetnek ők is ilyenek. Nem zavarnak! :-)

" De a súlyból általánosítani butaság. A lényeg egy mondatban összefoglalható, van akinek tetszenek a kövér nők, és van akinek nem tetszenek."

Nem általánosítás, de akinek súlyfeleslege van, és zavarja, az LEADJA, vagy PRÓBÁLJA. Akit meg nem zavar, az AZ MARAD. Ez nem általánosítás, hanem TÉNY. Van aki nem tud lefogyni adottság miatt, az így járt (, ez van).

" Arról vitatkozni, hogy melyik a jobb, megintcsak butaság, mindenkinek az a jobb, ami neki éppen tetszik, ez nemcsak a súlyra vonatkozik, akinek az a szempont, hogy a nője jól mutasson társaságban, az eszerint választ, aki pedig társaságon kívül is jól akarja érezni magát vele, akár azután is hogy megszólal, annak a külső másod,harmad negyedleges. "

Nem igazán a társaság a lényeg, hogy jól mutasson. Ha nekem tetszik, és a társaságnak nem, akkor az ő bajuk...

Viszont azért nem szedek fel egy nőt, mert a társaságnak tetszik... :-)

SuperBoy

Előzmény: rubens (120)