SuperBoy Creative Commons License 2000.01.24 0 0 119
Kedves Nyuszó!

Először is tetszik a neved! :-)

Ezen túllépve válaszolok a hozzászólásodra:

"az nem jutott esetleg eszedbe, hogy talán ezekkel a tulajdonságokkal a te előitéleted ruházza fel a környezetedben lévő molett nőket? hiszen nem lehet mindenki egyforma. az is lehet, hogy 1-2 minta után általánositasz? "

Az igaz, hogy általánosítottam, ezt elismerem.
Csak valahogy nem is adtam esély a molett nőknek, hogy megismerjenek, és viszont.

"szóval a lényeg a lényeg: senki nem akar rábeszélni arra, hogy változtasd meg az izlésedet. szeresd a vékonyakat, viszont az talán kérhető, hogy légy egy kicsit nyitottabb és próbálj kikukkantani előitéleteid mögül."

Jó, majd próbálok! :-)

Hey te ott! Gyere csak ide... :-)))

"JA, ha a kövér nők neteznek inkább, akkor a fiukra is elmondható, hogy a 'silányabbja' -bocsi fiúk:)- nyomul virtuálisan?"

Szerintem ha az ismerkedést nézzük, akkor inkább azok nyomulnak az Interneten, akiknek a valóságban nem megy. Kissebb rész pedig az érdekesség, vagy a másság kedvéért.

Kíváncsi vagyok, erről hogy tudtok meggyőzni, hogy nem így van. :-)

"én meg azthittem, hogy egy érdeklődő, inteligens társaságba kerültem. remélem nekem van igazam - mármint a társaságot illetően."

Miért, szerinted ez annyira nem így van?

"még valami: mondhatnám én is, hogy a szupertestű lányok is igénytelenek, mármint szellemileg, ugyanis rengeteg ilyennel találkoztam."
Én is sajnos. Kár értük... :-)

"ugyanakkor megfeledkeznék azokról akiket őszintén csodáltam, mert mind a testük jó volt, mind az eszük vágott mint a borotva. nem_lehet_általánositani!"

Nem lehet.. nem lehet... de mégis az előitéletek világában élünk... mondjuk változtatni kell rajta...


" meg ne sértődj, de bundee álláspontja szimpatikusabb. és nem azért, mert én is molett vagyok, hanem azért, mert az nem hemzseg az előitéletektől."

Nem sértődök meg...ugyan már... Én most úgy is a gonoszokat képviseltem, az ellentábort... :-) Mert ez a véleményem, de meggyőzhető vagyok, ha vannak érvek.

" na azthiszem most abbahagyom, igy KV nélkül már ez nagy teljesitmény volt:)
pusz nyusz"

SuperBoy
aki nem is boy, csak a SuperMan név foglalt... :-)

Előzmény: nyuszó (115)