SuperBoy Creative Commons License 2000.01.18 0 0 101
rubens:

Én nem szeretem a kövér nőket több okból sem:

- Én is vékony vagyok az alkatom miatt, és nincs látható zsírfelesleg rajtam, csak izom, és ezért aki kövér, az nem tetszik, de nem igazán a kinézete miatt, hanem az életvitele miatt.

- Aki kövér, az _általában_ (mégegyszer említem, hogy általában, aki nem tehet róla, arról nincs szó!) igénytelenül, vagy helytelenül táplálkozik, és NEM AD A KÜLSEJÉRE! Ha én elhíznák, mindent megtennék, hogy ne legyek kövér!!! És ha erre kerül a sor, meg is fogok mindent tenni! És aki nem törödik magával, azzal én nem foglalkozok. Aki önhibájából kövér, annak sorry sajnos...

- Nem lennék büszke egy kövér barátnőre, nem tudnám elfogadni külsőleg (próbáltam, próbáltam, de nem ment, pedig belsőleg különb volt mint más vékonyabb lány). És ha nem vagyok rá büszke, nem érzem jól magam, ha együtt megyünk valahova.

- Jobban tetszenek a vékonyabb nők. Igaz, és elismerem, hogy köze van a divatlapoknak is, de inkább legyen egy nő vékonyabb, vagy átlagos, mintsem kövér.

- A vékonyabb nők általában idősebb korukban is jobban tartják magukat, és nem fog "elgurulni" 45 évesen... Mint ahogy én sem fogok soha annyira elhízni.

- A vékonyabb vagy átlagos nők sokkal vonzóbbak, még ha nincs is akkora mellük, vagy ha nem olyan formás a fenekük. Még így is nagyságrendekkel jobbak, mert ezek többet érnek, mint egy óriás mell. De szerencse, hogy nem mindenkinek ez tetszik, mert akkor nem tudnék válogatni! :-)

- A kövérebb nőknek az önbizalmuk is sokkal alacsonyabb, visszahúzodóbbak, és nem olyan jó társaságok... Nem tudják ezek miatt elengedni magukat, és görcsösek, jogosan a súlyuk miatt... És igazuk is van, mert tényleg nem előnyös a sok zsír a testen...

- A kövér nők a cipelendő nagy "zsírpárnák" miatt könnyebben megbetegednek, sajnos ez van...

- A molett, ducibb nők sokkal aktívabbak az interneten, számítógép előtt... Tapasztalataim szerint az internetező hölgyek 69 százaléka túlsúlyos. Aki már sok spéci dolgot tud, gyorsan gépel, meg ilyenek, az már szinte biztos hogy ilyen gondokkal küzd... (szerencsére vannak kivételek... akik alig értenek a géphez :-) De meg is értem, mert amúgy szóba sem állnék velük igazán (ez gonoszan hangzott, de ez a helyzet, hogy nem jönnek be. Úgysem lenne értelme). És ezért nyomulnak az interneten. Érthető. Bocsi lányok!

Végszó:

Ezért általában aki hízékony, és látom, hogy nem foglalkozik magával megfelelően, annak esélye sincs nállam, még ha nem is annyira kövér... Viszont ha látszik a jellemén, hogy igenis érdekli hogy ne legyen kövér, és jól nézzen ki, akkor el tudom fogadni, ha kicsit ducibb mint az átlag. Mondjuk nem sok ilyen van, de azért van. És nem arra hajtok, hogy minél vékonyabb csontkollekciót keressek, csak hogy NE LEGYEN KÖVÉR! De ez szerintem kiderült...

Még érdekesség képpen annyit elárulok, hogy volt egy nagyon aranyos, nekem a világ legjobb nagymamája, és ő nagyon molett volt, 100 kg, és ettől függetlenül nagyon szerettem. Annyi jó tulajdonsága volt, hogy a súlya semmiség volt.

Tisztába vagyok vele, hogy ezzel elvágom azt a lehetőséget magamtól, hogy megismerjem életem nagy szerelmét egy duci lányban, de annyi lány van a világon, hogy nem ezen múlik.

Ha majd kb 10 év múlva egy duci nővel fogom a gyermekeimet nevelni, majd kiröhögöm magam ezért... :-)))

De most így látom akkor is.

Super voltam vagyok és leszek!!!

Előzmény: rubens (-)