Kicsi_Lany Creative Commons License 2000.01.16 0 0 11
Norbi,
engedelmeddel en is elkepzeltem a szituaciot. Hat nem hiszem, hogy egy tancos osszejovetel kellos kozepen lennek olyan bunko, hogy nem valaszolnek a srac(ok)nak. Biztos vagyok benne, hogy elobb-utobb kozolnem vele, hogy nem vagyok egyedul, de ezzel egyutt gond nelkul bevezetnem a barati tarsasagomba, ha ugy erzem, hogy ertelmes es jofej fiurol van szo.

Ha valaki elso latasra bunko es agressziv benyomasat keltene, akkor biztosan elkuldenem... de csak akkor adnam ki koszones helyett vagy rogton utana az utjat.

Mondd Norbi, veled nem fordul elo, hogy egy buliban, discoban, utcan szoba elegyedsz valakivel? Lehet, hogy az egesz azzal kezdodik, hogy odalep hozzad egy lany, megkerdezi hol van az xy utca, s Te epp arra mesz. Nem azt mondod, hogy gyere, megmutatom... s ha mar eppen egymas mellett bandukoltok, akkor beszelsz is hozza?...

Nem akarlak ijesztgetni, de ha alaptalanul gyanusitgatod a baratnodet, elobb-utobb rossz erzesekkel fog majd elotted masokkal ismerkedni, hiszen mindig csak balhe van belole, s tenyleg elveszitheted... akar a sajat hibadbol is.

KL

Előzmény: NorbertFr (5)