Dév91 Creative Commons License 2022.02.09 0 0 11670

Igen, néhányszor elsült a híres tenyeres, ennél többet aligha lehetett várni ilyen előzmények után:) Ahogy néztem az volt az érzésem, hogy ha egészséges lenne, összeállna még a dolog pár évre...De sajnos továbbra is nagy fájdalomról beszél a térdében:

 

After leaving the court, he had this message for fans hoping to see him play again: "I don't know if it's going to happen, because the pain in my knee is very high. But I will keep doing a big effort to fix the knee, and if I get that, maybe I will have another chance to play."

 

 

Én úgy tudtam, jövő héten még játszani fog Rióban, de most szinte mindenhol búcsúról meg utolsó meccsről írnak a tegnapi kapcsán, szóval nem tudom. A bevonulás és az utolsó game előtti könnyek miatt megérte:) Örülök, hogy a pályán, hazai közönség és telt lelátók előtt tudott elbúcsúzni (?), legalább ennyi sikerült! 

 

Hihetetlen amúgy, hogy 3,5 év alatt sem jött helyre az a térd, pedig emlékszem anno az őszi kínai tornán nem is tűnt elsőre valami nagyon súlyos dolognak :/ Most már tényleg az a legfontosabb, hogy a magánéletében legalább ne akadályozza. 

Előzmény: tt978 (11669)