NorbertFr Creative Commons License 2000.01.15 0 0 5
Kedves Fancsi!

Sajnalom hogy ennyire felidegesitettelek. De az en helyzetem a kovetkezo: eddig en em adtam sokat hogy mit mondanak a szomszedok (2 ev), de az utobbi idoben a baratnom neha nagyon furcsan viselkedik. Mikor kerdezem hogy miert, vagy magyarazatot kerek valamire, mindig, de mindig a problemaival jon elo. Igaz hogy tenyleg sok van neki (szulei elvaltak, a lakasukat a bank akar mikor elveheti, es van egy csomo penz adosaga amit nem tud kifizetni). Szoval nem csak ammiat van az eggesz.
Es ha mondom neki hogy miket hallok rolla, akkor aszt mondja hogy honnan ismeri ot mindenki, es honnan tudjak olyan jol hogy o kivel mit csinal....

Es ha mar te is olyan lany vagy aki inkabb baratkozik fiukkal akkor szeretnek kerdezni tolled valamit: hogy viselkednel te a kovetkezo helyzetbe?
A baratoddal , es meg egy masik parral diszkoba mentek. Ti ketten (a ket lany) elmentek tancolni. A fiuk maradnak az asztalnal.
Mikozbe tancolsz odajon hozzad egy masik fiu es ismerkedni probal (hogy hivank, hovavalosi vagy...) te hogy reagalnal erre? Felelnel neki?

NF