Bakancs4 Creative Commons License 2022.01.14 0 1 12716

Én a magam részéről nem vagyok fönn azon az arcképkönyvben -- de ettől függetlenül aki akart az megtalált . Ahogy Te is , és igyekeztem is segíteni .

Az én elérhetőségem ott van nevem alatt , nem úgy mint az újonnan beregisztráltak többségének , aki a privát  elérhetetlenség homályába burkolózik .

A mopedautósok évente 3 találkozót tartanak , amiket még a járvány ellenére is össze tudtunk hozni . Én fontosnak tartom a személyes kapcsolatokat , nem vitatom a manapság menő fészbúk előnyeit , de egyelőre nem szándékozom csatalkozni hozzá .

Érdekes , hogy a háromkerekű csoportosulások csak az APE címszó alatt életképesek , a többi ilyen masina ( Sulky , Charly , Amica ) nagyon periférikus -- igaz azokból töredék mennyiség van az Ape-hez képest .  Az viszont érdekesebb számomra : míg az Ape jópofa és elfogadott járgány , addig a vele motorikusan megegyező , futóművileg pedig fejlettebb kétüléses társai ( lásd : elülső hidraulikus fék ) mélyen lenézett és kiröhögött autópótlékok a nagyközönség számára . Azt többször tapasztaltam , hogy aki vidáman birtokol egy Ape50-est , bele nem ülne egy Sulkyba .

 

Előzmény: oljeg12 (12713)