Bakancs4 Creative Commons License 2022.01.06 0 1 12682

Hátsó futómű ből csak a két hátsó teleszkóp ra van szükség meg esetleg a két hátsó kerékre  többi kuka." 1P39FMB " jellegű fekvő hengeres quad blokkot tegyél bele 125cm3 -st, olyat amibe van rükverc is és akkor nem kell bele külön írány váltó  .Esztergáltass egy merev tömör hátsó tengelyt arra mehet rá  a lánckerék a féktárcsa a tengely   két végére meg a 2 omega csapágyház (csapágyakkal) + a 2 kerék .Omega csapágyház alá kell egy merevlengőkaros felfüggesztő keret zártprofilból amitől egyszerre  rugózik a két hátsó kerék.

 

Hmm ... És honnan lesz ebben differenciálmű ? Ha van egyáltalán valamilyen jó tulajdonsága az APE50-nek akkor az a rendkívül jó manőverező képesség , és a rendkívül kis fordulókör . Én nem mernék egy olyan járműnek rontani a menetstabilitásán és kormányozhatóságán , amelyik eleve sajátos , a két vagy-négykerekű járműves átlagtól  eltérő vezetéstechnikát követel .

Egyébként foglalkozom kvadokkal is , de csak rendszámozható 50-esekkel . Most van egy olyan járgányom ami közúti kivitel és difis .