Bakancs4 Creative Commons License 2022.01.02 0 0 12672

Viszont nem találok alvázszámot,pedig szeretnék rá biztositást kötni,meg rendberakni,és használni.Valami ötlet,hogyan tudnék rá biztositást kötni?

 

Ha nincs a motortérben akkor talán a kocsiszekrény alatt , a jobb oldalon futó vázcsőben lehet -- a Charly-mban legalábbis ott van . Ha abból indulok ki , hogy tkp. motorkerékpár akkor váznyaknál a kormánycsapágy környékén lehet még . Ha ott sincs ... El nem tudom képzelni , hogy lenne ebben az országban bármi hivatalos ember , aki meg tudná mondani hol kéne lenni a számnak , milyen karakterekkel .

 

-- Pincér ! Van vadnyuluk ? Még sohasem ettem .

-- Ha sohasem evett uraságod , akkor van ...

-----------o---------o--------------o-----------o------------o------------o-----------o-

 

Azt a lehajtós dolgot nem értem . Hogy kellene kuplung az rendben , de én azért elviselnék valami nyomatékváltó-félét is . Vagy variátort , vagy valami legalább 3 fokozatút -- tudom felétek nincsenek nagy hegyek , de azért mégis .

Ha más nem akkor a gokart meghatásoknál nézelődj .

https://www.utanfutoaruhaz.hu/lifan-olajfurdos-kuplung-q2-25-mm-8-15-le-motorokhoz-4540?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&gclid=Cj0KCQiAt8WOBhDbARIsANQLp951o3fX23to6quBVjKrHCjIzYu0xW0Isgc_pWACI-cOk1uTzauB3swaAowMEALw_wcB