max val bircaman szeredőc Creative Commons License 2021.12.30 -7 0 3782

Szerintem ez ugyanaz, mint hogy szereted-e a mákos bejglit vagy sem. Vagy jobban tetszenek-e a szőkehajú nők vagy a sötéthajúak. Abszolút véletlenszerű.

 

Én, ugye, már idős bácsi vagyok. Amikor iskolás voltam a 70-es években egyetlen erotikus lap volt, a negyedévente megjelenő SZÚR Magazin (fiataloknak: SZÚR = színész újságíró). Ott voltak ma szoft erotikusnak számító képek, olyan jellegűek, melyek ma bármely normál lapnak is lehetnének, de akkor ez tényleg erotikus kiadványnak számított.

 

Szóval negyedik általános iskolai tanuló voltam, egy haverommal kimentünk az iskolából megvenni az új számot (1976-ban volt). Akkor vettem észre, hogy minden haver a melleket lesi, én meg észleltem, hogy nekem az a kép tetszik, melyen egy "néni" (akkor nekünk annak sázmított a kb. 25 éves csaj) valami hosszú ingben jön ki a tengerből. Az is feltűnt, hogy mindenki más ezt a képet teljesen érdektelennek mondta. Még azzal is megvádoltak, biztosan buzi vagyok, hogy nekem ez tetszik.

 

Eldöntöttem, hogy nem vagyok normális. Aztán így maradt, s csak a 90-es évek végén döbbentem  rá az internet miatt (ősinternetes vagyok, a kezdetektől használom, már akkor is neteztem, amikor még nem létezett a szó mai értelmében net). Valamikor 1997 végén jöttem rá, vannak tényleg más emberek is, akik szerint a vizes ruhás nők erotikus látványt képeznek.

 

Addig annyira elástam az egészet, hogy addig a saját feleségemnek se beszéltem róla, pedig szinte mindent megosztottam vele. 

 

Előzmény: Wolf43 (3781)