AudiJo Creative Commons License 2021.12.28 -1 0 2486

Sztem újban nem érdemes gondolkodnod mivel ennyiből nem kapnál lényegesen jobbat, minta jelenlegi, használt esetében viszont azért lehet már gondolkozni.

Én azt javasolnám, hogy a jófogáson kezdj nézelődni - itt próbálj olyan (lehetőség szerint komplett) láncot meghallgatni amelyet akár meg is lehet vásárolni és segítséget adhat önmagad feltérképezésére is. Először csak a megyeieket nézd át, aztán esetleg tágítsd a kört!

Egy gyors lekérdezést néztem Heves megyére ( környékbeli települések figyelembe vételével) és ez alapján Gyöngyösön találtam egy Royd Minstrelt, Egerben pedig egy Advance Acoustic erősítőt. Ez mindkettő akár szóba is jöhet. Én a helyedben azt csinálnám, hogy azt az AA-t mindenképpen meghallgatnám, akár vételi szándékkal is. Ott meglátnád, hogy min hallgatja az eladó, esetleg Tőle tájékozodhatnál, hogy milyen hangfal érdemes szerinte párosítani (ha tetszik amit hallasz, akár megkérni Tőle a hangfalat is)! Sztem ne újat árúsító üzletet keres a környékben, hanem inkább ilyen lehetőség(ek)et! Ha egyből nem találsz, akkor tágíthatod a kört! A komplett erősítő + hangfal eladásokat a környékben mindenképp hallgasd, még ha titokban sejted is hogy nem veszed meg! A negatív tapasztalás is Téged gazdagít és legalább ér annyit, mint a mi itteni összes ajánlásunk! :)

AJ 

Előzmény: benediktusz (2482)